top of page
PAKET - ZIMSKA ROMANCA

PAKET - ZIMSKA ROMANCA

NESKONČNA VZNEMIRLJIVOST ZGODB ...

NESKONČNA VZNEMIRLJIVOST ZGODB ...

DRZNA INTIMNOST ...

DRZNA INTIMNOST ...

POBEG IZ RESNIČNOSTI ...

POBEG IZ RESNIČNOSTI ...

DOMA, DALEČ OD DOMA ...

DOMA, DALEČ OD DOMA ...

VZNEMIRLJIVOST BIVANJA ...

VZNEMIRLJIVOST BIVANJA ...

ROMANTIČNO SAVNANJE ...

ROMANTIČNO SAVNANJE ...

SPROŠČENO DRUŽENJE, KI VABI ...

SPROŠČENO DRUŽENJE, KI VABI ...

DAROVI NEOKRNJENE NARAVE ...

DAROVI NEOKRNJENE NARAVE ...

Sončna hiša, boutique hotel je oaza storitev, v kateri boste vedno znova občutili magično vznemirljivost bivanja.

 

Sončna hiša skriva  pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, kjer lahko gostimo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem, ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bomo na kratko predstavili vse posebnosti naše hiše, predstavili sproščujoča razvajanja, ki jih ponuja naš wellness, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa,  prisluhnili vašim pričakovanjem in željam, ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.

 

Brez skrbi, prijazno in ustrežljivo vam bomo vedno na dosegu roke, da ugodimo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji in vam pripravimo brezskrbno razvajanje. Skrbno bomo izbrali domače lokalne kulinarične posebnosti in pripravili zajtrk za bogove, ki bo zadovoljil še najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste z izbranim okusom, željnim zdrave in uravnotežene prehrane. Vi se lahko le prepustite našim izkušenim rokam, da vam pripravimo nepozabno uživanje »doma, če ravno daleč od doma«.

Zamisel z namenom, 

ki odstira pogled 

v drugačnost bivanja, 

v popolni odklop, 

v dovršeno lepoto, 

v intimno domačnost.

Kaj o nas govorijo gostje ...

Nisem si mislil, da bom odšel s tako polno pozitivne energije. Lepa hvala za tako sproščanje, katero nama je pomagalo v najinem prenatrpanem vsakdanu.

 

Valter in Nataša

Tako drugače – tako drugače! Sicer ni bilo sonca, vendar je za naju sijalo prijazno osebje Sončne hiše. Zagotovo se še vrneva, saj sva v dneh dnevih neizmerno uživala. Hvala osebju Sončne hiše!

 

Barbara in Jernej

"We shall always remember our first family adventure in this beautiful heaven. Thank you for your kindness and wonderful hospitality."

 

Mathew, Charlie & Olive

bottom of page