top of page
IMG_2228
IMG_2644
IMG_3026
CRTS0565hdr
IMG_2006
019---EXTERIER---soncna-hisa-v-veceru-[Mitja-Bozic]

SONČNA HIŠA

 

V tako skrbno opremljeni vili se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Obenem pa mu razkošnost storitev, namenjenih skorajda „nesramnemu“ razvajanju, omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije. V Sončni hiši domuje "hotel", v katerem je še posebej poudarjena osebna obravnava gostov. Ne glede na to ali boste uživali v izvrstnem izboru jedi ob zajtrku ali pa le počivali v Sončni sobi, vam bo naše osebje vselej na voljo. Obiščite nas in se prepustite čarobnosti presenečenj, ki smo jih pripravili za vas! Zadali smo si precej zahteven cilj. Radi bi, namreč, da bi se sleherni gost v Sončni hiši počutil »kot doma, če ravno je daleč od doma«. Prav gotovo se sprašujete: Le kako jim bo to uspelo?

 

V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah, v prelepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, lahko gostimo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje.  S pomočjo našega edinstvenega Wellness vrta, pa vas za nameček povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje dandanašnje urbano življenje. Tudi vse naše sobe so zamišljene tako, da lahko zadovoljijo potrebe vsakega posameznika. Vsako smo opremili unikatno, premišljeno, z detajli, ki vam bodo preprosto morali vzbuditi domišljijo. Vsaka soba je drugačna, izberite si svojo!

 

Če bi nas radi obiskali, spoznali, postali del naše družine in se podali v svet vznemirljivih doživetij, nam vaše podatke pošljite na naslov booking@soncna-hisa.si.

 

 

Kulinarika
IMG_2572
IMG_2459
IMG_2319
ZAJTRKI

 

V Sončni hiši smo veliko pozornosti namenili oblikovanju t.i. »zdravih zajtrkov«, saj smo prepričani, da k naravnemu okolju sodi le naravna in zdrava prehrana. Tako  bomo vaše okušalne brbončice zapeljali z najokusnejšimi zajtrki, ki bodo oblikovani  iz skrbno izbranih sestavin. V želji, da bi se vaš dan začel nepozabno, vas bomo pocrkljali z odličnimi marmeladami, salamami, namazi, naravnimi sadnimi sokovi ter sveže pečenim kruhom, sadnimi pitami ali potičkami. Pa tudi spali boste lahko, dokler se vam zljubi, saj bomo zajtrk pripravili posebej za vas. Najpomembnejši obrok dneva si boste lahko privoščili tudi na vrtu v prelepi naravi.

 

 

POSLOVNI ZAJTRKI

 

Sončna hiša je idealen kraj za sklepanje poslovnih dogovorov v jutranjih urah, vse delovne dni med tednom. Pripravili vam bomo pravo gurmansko doživetje ob začetku dneva ter vas razvajali in poskušali uresničiti vsako vašo željo. Poslovni zajtrki so možni samo z rezervacijo.

 

 

PRIGRIZKI

 

Ves dan vas bomo prav tako razvajali z izvrstnimi domačimi sladicami in izbranimi vrhunskimi vini. Če si boste delček naše pozornosti in dobrot zaželeli tudi na kopanju v bližnjih termah ali ob Muri, vam bomo z veseljem napolnili košaro, polno okusnih jedi, zamišljenih posebej za nepozabno malico na prostem. Večjo družbo lahko razveselimo tudi s posebej pripravljenim piknikom.

 

 

DEGUSTACIJE IN VEČERJE 

 

Presenetimo vas lahko tudi z vrhunskim zaključkom dneva, saj vas bomo, od časa do časa, popeljali v kakšno izmed izbranih, vrhunskih  prleških in prekmurskih gostiln ali pa vrhunske kuharske mojstre povabili kar v našo Sončno hišo, da bodo posebej za vas »scoprali« izjemni »Degustacijski meni po prleško«.

bottom of page