IMG_1630
IMG_2994
IMG_2778
IMG_1745
IMG_2810

LUKSUZNI BIVALNI PROSTORI

 

V prostornih in okusno opremljenih sobah z velikimi kopalnicami boste deležni prav vsega udobja, ki ga na tovrstnem dopustniškem »odklopu« potrebujete, saj vam bo poleg izbrane designerske opreme in detajlov na voljo:

 

LCD TV, 

telefon, 

neomejeni dostop do interneta, 

balkon ali terasa s čudovitim razgledom na okolico, 

kopalni plašč, 

copati, 

sobna kozmetika, 

fen za lase, 

vrhunska kozmetika iz Provanse L'OCCITANE.

 

V prostornih in okusno opremljenih sobah z velikimi kopalnicami boste deležni prav vsega udobja, ki ga na tovrstnem dopustniškem »odklopu« potrebujete. Vsaka soba je prepoznavna po svojem grafičnem elementu in iz le-teh smo dodajali detajle in dodatke, tako, da je zgodba vsake sobe vsebinsko celostna.

VZNEMIRLJIVOST BIVANJA

 

Drzna intimnost,

ki zaziba v doživeto

presenečenje

nad premišljenostjo detajlov,

udobjem in ugodjem

in spomini, ki privrejo na dan...

Sobe
 
LIMETINA TRAVA

 

Soba v "zelenem" in belem, kjer se ambient zliva z okolico in se človek počuti kot da bi se znašel „sredi trave“, v zavetju manjšega gozdička, v naravi. Romantičen in moderen hkrati, vam bo ta kotiček tudi v resnici omogočil bivanje na terasi, ki vas bo mamila naravnost v dišečo travo, v zavetje gozdička ter vam hkrati odstirala pogled na nepregledna polja ob Muri.

IMG_1630
090-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-1-[Miran-Kambic]
093-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-4-[Miran-Kambic]
092-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-3-[Miran-Kambic]
091-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-2-[Miran-Kambic]
106-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-5-[Miran-Kambic]
011-JUNIOR-SUIT-LIMET-GRASS-pogled-iz-sobe-[Mitja-Bozic]
SPOMINI NA MORJE

 

Soba z „mediteranskim navdihom“, ki ga odlikuje sožitje črne ter srebrne kovine, čistega belega bombaža in rdečih koral, je prostor, ki vam bo v spomin prav gotovo priklical morje. Ponaša se s samosvojim, romantičnim, travnatim kotičkom na terasi, opremljenim z vrtno garnituro ter pogledom in izhodom na masažni bazen in polje.

IMG_3749
IMG_2984
095-JUNIOR-SUIT-SEA-MEMORIES-2-[Miran-Kambic]
IMG_3715
094-JUNIOR-SUIT-SEA-MEMORIES-1-[Miran-Kambic]
096-JUNIOR-SUIT-SEA-MEMORIES-3-[Miran-Kambic]
025-JUNIOR-SUIT-SEA-MEMORIES-zaljubljenca-[Mitja-Bozic]
ŠTORKLJA

 

Prijazen, topli in romantični kotiček, katerega odlikuje moderni ambient z oranžnimi detajli in največjim balkonom, ki odstira pogled v samo središče dogajanja - na vrt, wellness ter bližnje terme. Soba premore tudi največjo kopalnico z whirpoollom, kjer lahko kadarkoli uživate v romantični kopeli z masažo.

 

Sobo Štorklja lahko kadarkoli "spremenimo" v družinsko gnezdece, kjer boste našli vse potrebno za bivanje in nego otrok (posteljica, previjalna miza, igrače, otroška kozmetika, otroško pohištvo, itd.)

IMG_2778
102-SENIOR-SUIT-STORK-2-[Miran-Kambic]
101-SENIOR-SUIT-STORK-1-[Miran-Kambic]
IMG_4955
103-SENIOR-SUIT-STORK-3-[Miran-Kambic]
035-SENIOR-SUIT-STORK-matic-miha-zala-9-[Mitja-Bozic]
IMG_2693
NATURA

 

Soba, obogatena z veliko naravnimi materiali, v bronastih in čokoladnih barvah, v človeku vzbudi potrebo po naravnosti ter mu hkrati zdrami spomin na dandanes skorajda pozabljeno čistost in romantiko. Postavljena tik ob gozdičku, vam bo odstrla čudovit pogled na polja.

IMG_1745
099-SENIOR-SUIT-NATURA-3-[Miran-Kambic]
098-SENIOR-SUIT-NATURA-2-[Miran-Kambic]
097-SENIOR-SUIT-NATURA-1-[Miran-Kambic]
100-SENIOR-SUIT-NATURA-4-[Miran-Kambic]
IMG_3448
IMG_3388
IMG_1756
MANHATTAN

 

Ta minimalistično opremljeni kotiček spominja na "stanovanje v New Yorku”, saj se ponaša s prelepim nočnim razgledom in najlepšim pogledom na bližnje terme, Wellness in prostorne poljane ob Muri.

IMG_2810
IMG_3895
IMG_3877
104-SENIOR-SUIT-MANHATTAN-1-[Miran-Kambic]
IMG_3932
013-SENIOR-SUIT-MANHATTAN-pod-tusem-[Mitja-Bozic]
Še niste prepričani? 

 

Pomurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da tečete vzdolž travnikov in skozi gozdove, ali se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. 

 

Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev omogočajo obiskovalcem srečanje s tradicijo severovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušajo kulinarične posebnosti in specialitete regije. 

 

Sodobne nomade v Pomurju čaka tudi urejeno golf igrišče ter veliko število term in zdravilišč.

DOMA, DALEČ OD DOMA