LUKSUZNI BIVALNI PROSTORI

 

V prostornih in okusno opremljenih sobah z velikimi kopalnicami boste deležni prav vsega udobja, ki ga na tovrstnem dopustniškem »odklopu« potrebujete, saj vam bo poleg izbrane designerske opreme in detajlov na voljo:

 

LCD TV, 

telefon, 

neomejeni dostop do interneta, 

balkon ali terasa s čudovitim razgledom na okolico, 

kopalni plašč, 

copati, 

sobna kozmetika, 

fen za lase, 

vrhunska kozmetika iz Provanse L'OCCITANE.

 

V prostornih in okusno opremljenih sobah z velikimi kopalnicami boste deležni prav vsega udobja, ki ga na tovrstnem dopustniškem »odklopu« potrebujete. Vsaka soba je prepoznavna po svojem grafičnem elementu in iz le-teh smo dodajali detajle in dodatke, tako, da je zgodba vsake sobe vsebinsko celostna.

VZNEMIRLJIVOST BIVANJA

 

Drzna intimnost,

ki zaziba v doživeto

presenečenje

nad premišljenostjo detajlov,

udobjem in ugodjem

in spomini, ki privrejo na dan...

Sobe
 
LIMETINA TRAVA

 

Soba v "zelenem" in belem, kjer se ambient zliva z okolico in se človek počuti kot da bi se znašel „sredi trave“, v zavetju manjšega gozdička, v naravi. Romantičen in moderen hkrati, vam bo ta kotiček tudi v resnici omogočil bivanje na terasi, ki vas bo mamila naravnost v dišečo travo, v zavetje gozdička ter vam hkrati odstirala pogled na nepregledna polja ob Muri.

SPOMINI NA MORJE

 

Soba z „mediteranskim navdihom“, ki ga odlikuje sožitje črne ter srebrne kovine, čistega belega bombaža in rdečih koral, je prostor, ki vam bo v spomin prav gotovo priklical morje. Ponaša se s samosvojim, romantičnim, travnatim kotičkom na terasi, opremljenim z vrtno garnituro ter pogledom in izhodom na masažni bazen in polje.

ŠTORKLJA

 

Prijazen, topli in romantični kotiček, katerega odlikuje moderni ambient z oranžnimi detajli in največjim balkonom, ki odstira pogled v samo središče dogajanja - na vrt, wellness ter bližnje terme. Soba premore tudi največjo kopalnico z whirpoollom, kjer lahko kadarkoli uživate v romantični kopeli z masažo.

 

Sobo Štorklja lahko kadarkoli "spremenimo" v družinsko gnezdece, kjer boste našli vse potrebno za bivanje in nego otrok (posteljica, previjalna miza, igrače, otroška kozmetika, otroško pohištvo, itd.)

NATURA

 

Soba, obogatena z veliko naravnimi materiali, v bronastih in čokoladnih barvah, v človeku vzbudi potrebo po naravnosti ter mu hkrati zdrami spomin na dandanes skorajda pozabljeno čistost in romantiko. Postavljena tik ob gozdičku, vam bo odstrla čudovit pogled na polja.

MANHATTAN

 

Ta minimalistično opremljeni kotiček spominja na "stanovanje v New Yorku”, saj se ponaša s prelepim nočnim razgledom in najlepšim pogledom na bližnje terme, Wellness in prostorne poljane ob Muri.

Še niste prepričani? 

 

Pomurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da tečete vzdolž travnikov in skozi gozdove, ali se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. 

 

Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev omogočajo obiskovalcem srečanje s tradicijo severovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušajo kulinarične posebnosti in specialitete regije. 

 

Sodobne nomade v Pomurju čaka tudi urejeno golf igrišče ter veliko število term in zdravilišč.

DOMA, DALEČ OD DOMA

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle

© 2020 by Boutique hotel d.o.o.  |  Sončna hiša™, boutique hotel  |  Banovci 3c, 9241 Veržej, Slovenia

info@soncna-hisa.si  |  Fax.+386 (0)2 5888 239  |  Tel.+386 (0)2 5888 238  |  Tel.+386 (0)40 272 921