top of page

DRZNA INTIMNOST

Sončna hiša, boutique hotel je oaza storitev, v kateri boste vedno znova občutili magično vznemirljivost bivanja.

 

Sončna hiša skriva  pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, kjer lahko gostimo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem, ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bomo na kratko predstavili vse posebnosti naše hiše, predstavili sproščujoča razvajanja, ki jih ponuja naš wellness, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa,  prisluhnili vašim pričakovanjem in željam, ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.

 

Brez skrbi, prijazno in ustrežljivo vam bomo vedno na dosegu roke, da ugodimo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji in vam pripravimo brezskrbno razvajanje. Skrbno bomo izbrali domače lokalne kulinarične posebnosti in pripravili zajtrk za bogove, ki bo zadovoljil še najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste z izbranim okusom, željnim zdrave in uravnotežene prehrane. Vi se lahko le prepustite našim izkušenim rokam, da vam pripravimo nepozabno uživanje »doma, če ravno daleč od doma«.

PAKETI

Raziščite in doživite Sončno hišo skozi nabor zanimivih paketov, ki jih lahko podarite kot darilo. Darilo vsebuje lično darilno škatlo, izbrani darilni bon in tematska darilca. Da boste lahko presenetili izbrano osebo ali par, ko boste želeli, vam bomo izbrano darilo zavili in poslali na dom. Nadaljevanje presenečenj za vaše izbrance pa sledi pri nas v suitah Sončne hiše.

Darilne bone Sončne hiše, ki na trendovski način predstavljajo klasične pakete, smo oblikovali za vse, ki iščejo unikatna darila za posebna doživetja ob najrazličnejših priložnostih in trenutkih za vaše najdražje.

IMG_1630
IMG_2994
IMG_2778
IMG_1745
IMG_2810

Kaj o nas govorijo gostje ...

Nisem si mislil, da bom odšel s tako polno pozitivne energije. Lepa hvala za tako sproščanje, katero nama je pomagalo v najinem prenatrpanem vsakdanu.

 

Valter in Nataša

Tako drugače – tako drugače! Sicer ni bilo sonca, vendar je za naju sijalo prijazno osebje Sončne hiše. Zagotovo se še vrneva, saj sva v dneh dnevih neizmerno uživala. Hvala osebju Sončne hiše!

 

Barbara in Jernej

"We shall always remember our first family adventure in this beautiful heaven. Thank you for your kindness and wonderful hospitality."

 

Mathew, Charlie & Olive

POBEG IZ RESNIČNOSTI

Vemo kaj potrebujete, zato pridite in poskusite.

POČUTITE SE KOT DOMA

Včasih si želite samo pobegniti in se umakniti od napornega življenja, četudi samo za en dan. Vzemite si ta dan in si dovolite, da vaše misli pobegnejo v svet sprostitve in doživite popolni odklop!

Naročite se na naše novice

Ne zgrešite ugodnosti in priložnosti!

bottom of page