top of page

NAČINI PLAČIL

 

 

Z gotovino na recepciji

 

Za potrditev rezervacije po ponudbi se poravna avans v 30% vrednosti na transakcijski račun ali s plačilom z kartico (oddaljeni način),  preostali znesek se poravna ob odhodu z gotovino. Ob nakupu darilnega bona se lahko celotni znesek poravna direktno na recepciji.

 

 

Po ponudbi na transakcijski račun 

 

Vrednost rezervacije/paketa se poravna po predračunu, ki vam ga izda recepcija na transakcijski račun družbe. Za potrditev rezervacije po ponudbi se lahko poravna le avans v 30% vrednosti, preostali znesek se poravna ob odhodu s kreditno kartico ali gotovino. Ob nakupu darilnega bona se obvezno poravna celoten znesek.

 

 

Z gotovino po povzetju

 

(velja za nakup darilnih bonov)

 

Celotno vrednost darilnega bona plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeni darilni bon. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v ponudbi, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

 

 

Z Diners kartico na obroke

 

Storitev plačevanja s kreditnimi karticami Diners na obroke je trenutno mogoča le na recepciji.

 

 

S plačilnimi karticami

 

BA (Maestro), plačilnimi in kreditnimi karticami  EuroCard/MasterCard, Visa, Visa-Electron in American Express. Za potrditev rezervacije po ponudbi se poravna avans v 30% vrednosti na transakcijski račun ali s plačilom z kartico (oddaljeni način),  preostali znesek se poravna ob odhodu s kreditno kartico ali gotovino. Ob nakupu darilnega bona se obvezno poravna celoten znesek s kreditno kartico.

 

 

 

 

 

Podatki o podjetju in poslovnem računu

 

BOUTIQUE HOTEL d.o.o.

Banovci 3c

9241 Veržej

Slovenija

Matična št.: 6180841000

Davčna št.: SI70203954

 

Poslovni račun:

IBAN: SI56 1010 0005 1605 935

SWIFT: BAKOSI2X

Odprt pri: Banka Koper, Pristaniška ulica 14, 6502 Koper

 

 

 

 

bottom of page